Los bericht bekijken
  #4  
Oud 4 January 2008, 15:48
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard

Oh ja, nog iets anders...
In het artikel staat:
Citaat:
Op sites als Relatieplanet.nl en Lexa.nl moeten gebruikers ellenlange lijsten met beschrijvingen en foto's doorploegen om een mogelijk geschikte date te vinden. Paiq draait dat proces om. Niet de gebruiker, maar een slim getrainde computer selecteert de date.
Tja, ellenlang met iemand chatten voordat je uberhaupt 1 fotootje kunt zien, om daarna al snel te kunnen concluderen dat het niets is voor je, .... Ik denk toch dat veel mensen dan toch liever direct zien met wie ze te maken hebben.

Ter vergelijk ... Google:
Het is bekend dat mensen niet veel verder dan de eerste 3 resultaatpagina's kijken naar de zoekresultaten. Dit is dan wellicht vergelijkbaar met het doorploegen van ellenlange lijsten met profielen. Maar, we vinden het toch allemaal maar wat prettig dat we de regie zelf in handen kunnen houden. En met de regie bedoel ik dan, snel weer een zoekactie verfijnen, direct de resultaten inzien en snel kunnen beoordelen of het is wat je zoekt.

Ik wil met deze benadering verder niet te negatief zijn over Paiq, maar erg positief ben ik eigenlijk ook weer niet (als dat al niet duidelijk was na deze extra reactie :-). Het blijft verder wel een mooie website.

__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden