Los bericht bekijken
  #1  
Oud 28 December 2007, 12:23
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Een liefdespartner als goede voornemen voor 2008

Kleine helft online daters: "Eerst liefde dan de rest"

De gratis datingsite Relatieklik.nl vroeg 640 van haar leden naar hun goede voornemens. Wat wordt hun belangrijkste drijfveer in 2008? Hieruit bleek dat 46% zich het meest actief wil inzetten om in 2008 een liefdespartner te vinden.

Genoemde wens gaat boven het stoppen van ongezonde gewoontes (14%), het hebben van een actiever en sportiever leven (16%) of het vinden van een nieuwe baan (10%). Zo’n 15% van de singles vindt het allemaal wel best en heeft geen enkel goed voornemen.

Mannen (50%) hebben iets meer partnerdrang dan vrouwen (41%). Vrouwen willen op hun beurt iets vaker op de gezondheidstour. Uit enkele individuele reacties van leden bleek echter dat ook het gezonder leven, het sporten, een nieuwe baan vaak in het teken staan van het vinden van een partner. Zoals een sportieve vrouw het verwoordde: "Als je je zaakjes op een rijtje hebt en je goed voor jezelf zorgt dan komt de liefde vaak vanzelf. Althans dat is mijn ervaring. Ik heb het vaak ontkend, maar uiteindelijk draait het toch om de liefde. Ik hoop dat ik die in 2008 ontmoet. Met een iets strakker buikje en een gezonde blos op mijn wangen, dat wel."

Over Relatieklik
Relatieklik is een volledig gratis datingsite waar singles elkaar kunnen vinden door middel van een op wetenschappelijke inzichten gebaseerde relatie- en persoonlijkheidtest, eerlijke tips en adviezen en uitgebreide zoekmogelijkheden. Nu, na een jaar, heeft Relatieklik ruim 25.000 leden.
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden