Los bericht bekijken
  #2  
Oud 22 December 2007, 11:04
dirk1958 dirk1958 is offline
Member
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Berichten: 82
Standaard Kleine lettertjes onder elke seksreclame

Ik zie in kleine letters onder die advertenties het volgende staan:

U ontvang maximaal 3 berichten per dag a 1,50 per bericht. Als u een bericht verstuurt kost u dat ook 1,50 per bericht. Stoppen? SMS STOP 0906 xxxx. Bovenstaande profielen zijn fictief, Fysiek contact is niet mogelijk.

Ik heb het even aangepast zodat duidelijk is dat zowel een bericht versturen als verzenden je ongeveer 1,50 per keer kost.
Als je elke dag 3 berichten ontvangt en ook beantwoord ben je per dag 9 euro kwijt. In een maand ben je dan 270 euro kwijt, terwijl je geen enkele afspraak met die vrouw hebt kunnen maken.
Als je probeert met haar een afspraakje te maken zal ze je steeds aan het lijntje houden en steeds een smoes verzinnen waarom ze niet kon komen.
Trouwens je sms't niet eens met de dame uit de advertentie maar met een operator wat zowel een man als een vrouw kan zijn of een chatrobot. Je kan toch niet zien wie jou een bericht stuurt.
Je kan je geld en tijd beter besteden om bijvoorbeeld jezelf eens lekker te verwennen met een eenvoudige doch voedzame maaltijd in een restaurant. Misschien kom je daar wel een leuke dame tegen.
Met citaat antwoorden