Los bericht bekijken
  #1  
Oud 17 December 2007, 12:12
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Singles platform D-Meeten.nl creŽert spontane ontmoetingen

Zojuist ontvingen we een leuk persbericht van de moeder van de datingbranche Denise Janmaat. Toen wij allemaal nog nooit van het internet gehoord hadden startte Denise al haar succesvolle datingsite D-date.nl. Nu komt ze weer wat nieuws, D-meeten. In samenwerking met Singlessite.nl heeft ze een platform ontwikkeld waarop iedere single een leuke activiteit kan vinden, maar ook kan aanmelden voor andere singles. Een erg leuk initiatief. Neem snel een kijkje op D-meeten.nl.

Singles platform D-Meeten.nl creŽert spontane ontmoetingen
Met de komst van singles platform D-Meeten.nl is het ongedwongen ontmoeten van andere singles een koud kunstje geworden. Door singles zelf activiteiten te laten initiŽren waar anderen vervolgens eenvoudig aan kunnen deelnemen biedt D-Meeten.nl samen met Singlessite.nl een uniek laagdrempelig platform voor de ondernemende single van nu.

Onbegrensd ontmoeten
Bij D-Meeten.nl kunnen singles door heel Nederland onbegrensd op zoek naar een breed scala aan activiteiten bij hem of haar in de buurt. Omdat er zowel op datum, plaats als op type activiteit kan worden gezocht is het resultaat verrassend nauwkeurig. Deelnemen doet men eenvoudig door op de ĎMe Tooí knop te klikken. Het ontdekken wie er allemaal meegaat of nadere details doorspreken gebeurt online via het berichtenscherm.

Creatieve diversiteit
Waar activiteitenorganisaties zich veelal toeleggen op een bepaald type activiteiten kan de single zich hier door middel van eigen inbreng en creativiteit optimaal uitleven. Het aanbod is dan ook zeer divers te noemen en varieert van een strandwandeling tot concertbezoek, van skaten tot een vrijdagmiddagborrel en van nordic walking tot het maken van een
motortocht. Met het gratis D-Meeten.nl heeft single Nederland er beslist een originele en ongedwongen contactmogelijkheid bij gekregen.

Kerst contact
Dat D-Meeten.nl juist nu door D-Date.nl en Singlessite.nl wordt gelanceerd is niet toevallig. Uit recent onderzoek van Singlessite.nl blijkt namelijk dat 37 procent van de singles nog geen plannen heeft gemaakt voor de naderende kerstdagen en de (voor velen) vrije dagen erna. Met de komst van D-Meeten.nl liggen gezellige feestdagen nu ook voor hen eenvoudig binnen handbereik.

Meer informatie op:
http://www.d-date.nl/
of
http://www.d-meeten.nl/

__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dť gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden