Los bericht bekijken
  #10  
Oud 13 March 2009, 12:26
Dokter_Rossie Dokter_Rossie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 March 2009
Locatie: Beverwijk, The Netherlands
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door admin Bekijk bericht
Gelezen op: Vrouw.telegraaf.nl
13 juni 2008

AMSTERDAM - Je zou het niet denken maar 60 % van de vrouwen heeft wel eens een éénmalige seks-avontuurtje tegenover slechts de helft van de vrijgezelle mannen.

De helft van de mannen blijkt ook open te staan voor een scharrel. Dit tegenover slechts een kwart van de vrouwen. Dit blijkt uit een onderzoek van MVlife.nl onder ruim duizend mensen.
[/url]
Oh ja, dat bevreemd mij in het geheel niet. In mijn kennissenkring hoor ik geregeld dat wanneer jeuk zich aandient dat zij zich even laten bedienen en dan hen weer een oplawaai verkopen, en in die kennissenkring zit toevalligerwijze ook een jongedame die haar geld verdiend in die branche, want die heeft zó vaak jeuk dat ze er een klinkende business van maakt, hetgeen ik eigenlijk best kan appreciéren omdat ik veelvoudig ook wel heb gezien dat een jongen of man verliefd werd op de dame die ze van haar jeuk af hebben geholpen, maar dat zij hem geen blik meer waardig achtte. Dan is een zakelijke overeenkomst in deze netter. Maar daar zullen de meningen wel over verdeeld zijn.
__________________
A dirty mind is a joy forever!

Laatst gewijzigd door Dokter_Rossie : 13 March 2009 om 12:28.
Met citaat antwoorden