Los bericht bekijken
  #3  
Oud 2 March 2009, 19:12
René René is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 3
Standaard

Volgens hem ging dat gesprek over dat zij eerst zou gaan kijken hoe zij in haar relatie met mij stond en hij daar min of meer op wachtte, toen zij daar op inhaakte met "hier hebben wij het nooit over gehad" en "hoe kom je hier toch bij?"
krabbelde hij hier op terug... (?)

Hij wilde mischien in de toekomst nog contact want wie weet, zij heeft hier onvriendelijk voor bedankt en dat was dat.

Ongeveer een uur na dit voorval heb ik hem op de handsfree gebeld met als smoes dat zij mij gebeld had (we zaten gewoon bij elkaar op de bank) met het verzoek om hem te bellen omdat zij bang zou zijn voor stalkerig gedrag.

Natuurlijk heb ik hem gevraagd wat er tussen hen afgespeeld heeft;

-Hij wist mij te vertellen dat mijn vrouw en hij erg close zijn.

-Dat er in November gesproken is over dat zij twijfelde tussen hem en mij.

-Dat hij haar een spiegel heeft voor gehouden over het feit dat haar gedrag niet normaal is voor iemand die in een relatie staat en dat zij maar eerst moest uitzoeken hoe haar gevoelens voor mij waren en hiermee dus een perfekte gentleman is geweest.

-Ook zei hij in haar woorden dat hij haar niet moest aandoen dat hij een half jaar naar het buitenland zou vertrekken voor zijn werk.

Van dat laatste schrok ik wel, omdat het op een manier werd gezegd die helemaal kenmerkend is voor haar bewoordingen.

In ieder geval is het zo dat hij dus mijn vrouw gebeld heeft met een aankondiging dat hij dus een bezoek zou brengen op kantoor en iedereen zou groeten maar natuurlijk kwam om met mijn vrouw "bij te praten".

Rare timing denk ik, maar kan ook toeval zijn, als zij hem niet gebeld heeft wat ze bij hoog en laag zweert dat dit niet het geval is.

Wel wist ik veel eerder dat hij eind Februari zou terug komen en vond de lichte enthousiastme en de mate waarin het van haar uit ter sprake kwam meer dan vervelend.

Wij hebben op dit moment een soort van LAT-relatie met als oogpunt weer samenwonen op korte termijn.
We hebben zelfs allebei een ander mobiel-nummer genomen om onze schone lei kracht te geven, geen storende factoren dus..

Ik hoop dat dit een beetje te volgen is allemaal, maar mijn vraag is eigenlijk dus:

Ik weet niet zo goed of zij schijnbaar een ziekelijke drang heeft naar spanning, geheimzinnigheid, mannelijk aandacht of mischien dat ik simpelweg niet genoeg ben voor haar..

Ik wil niets liever dan samen oud worden met haar en zij ook met mij.....

Alleen weet ik niet of ik mezelf angst inboezem door hoe ik in haar leven ben gekomen, de dingen die wij hebben meegemaakt op dit gebied en wat zich onlangs heeft afgespeeld met die"'fijne collega".

Ik weet niet zo goed wat ik hier moet verwachten, maar ik weet wel dat ik hiermee worstel en hiermee met mijn ziel onder mijn arm loop, wetende dat ik mijn hart niet weer vertrapt wil hebben hierin.
Met citaat antwoorden