Los bericht bekijken
  #1  
Oud 11 December 2007, 21:26
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard T-shirt dating: de stand van zaken volgens datingfacts

Gelezen op http://datingfacts.web-log.nl
8 december 2007

Rondlopen met een SMS code op je t-shirt om in contact te komen met anderen: het zou dé rage worden van afgelopen zomer. T-shirt dating is overgewaaid uit Italie waar het vrij populair is geweest en een tijdje in de mode is geweest. In ons land stortten zich direct meer dan vijf bedrijfjes op het daten via t-shirts. Tijd voor een tussenstand: rage of flop?
T-shirt dating is geen groot succes geworden. De eerste websites die begonnen met t-shirt dating, Peachy en BeHot, zijn inmiddels al weer uit de lucht. Volgens Marc Thomas van Shirtdater.com is zijn service wél succesvol. "We hebben inmiddels veel t-shirts en andere items verkocht. We hebben nog meer inschrijvingen voor de nickname service dan verkochte items, ook internationaal, dus blijkbaar maken mensen hun eigen items en willen via onze site en nickname service gevonden worden. Dat is prima natuurlijk!"
T-shirt daten is geen hype geworden in Nederland. Blijkbaar zijn we toch niet zo modegevoelig als de Italianen. Of vinden we - nuchter als we zijn - het toch wel ver gaan om pontificaal met een telefoonnummer op je shirt rond te lopen.

Bron van het artikel:
http://datingfacts.web-log.nl/dating..._dating_d.html

Tja, een leuk idee T-shirt dating. Ik moet eerlijk bekennen dat toen ik er voor het eerst over las dat ik dacht "Shit wat een goed idee, waarom bedenk ik dat niet?". Toen het even bezonken was bedacht ik me dat waarschijnlijk niet op grote schaal shirts met opdruk gekocht zouden worden door de jeugd. We willen toch allemaal erbij horen met de laatste mode? We willen toch allemaal specifieke merkkleding dragen? We willen toch niet steeds uitgaan in dezelfde kleding?
Enne, belangrijker nog, ... als ik iemand wil ontmoeten via een site dan ga ik direct naar een datingsite en schrijf me in. Wil ik iemand ontmoeten in de kroeg dan stap ik een gezellige tent in en bestel een biertje.

Biertje? Goed idee! Ik ga uitloggen en bier drinken.
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden