Los bericht bekijken
  #1  
Oud 11 August 2008, 19:43
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Verzekering alleen voor vrijgezellen

Gelezen op Telegraaf.nl:
11 augustus 2008

AMSTERDAM - Singles, opgelet! Heb je geen partner, treur dan niet. Een Nederlandse datingsite heeft samen met een internetverzekeraar een heuse liefdesverzekering voor singles op de markt gebracht...
Bij het afsluiten van de basisbundel krijgen vrijgezellen een gratis liefdesverzekering. Eén van de initiatiefnemers is Niels Keuker, directeur van Izio.nl. "We hebben twee zeer uiteenlopende onderwerpen, verzekeren en liefde, bij elkaar gebracht. We hebben hiermee een zeer vernieuwend en uniek concept in de markt gezet."

Volgens datingsite Lexa is de verzekering zelfs nodig om zelfverzekerd naar een potentiele huwelijkskandidaat op zoek te gaan.

Directeur Stefan van den Berg: “De liefdesverzekering geeft samen met de 7 verzekeringen die iZio al in haar Basisbundelaanbiedt, alle zekerheid om als single ‘zelfverzekerd’ en ontspannen naar een potentiële partner op zoek te gaan."

Op de website is te lezen dat degenen die de verzekering afsluiten daarnaast een 'ware liefde garantie' krijgen. Het is niet bekend of de verzekering bij het vinden van de ware moet worden opgezegd...

Bron: Telegraaf.nl

Link naar het artikel:
http://www.telegraaf.nl/binnenland/1...__.html?p=18,1
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden