Los bericht bekijken
  #2  
Oud 10 August 2008, 14:19
houtje houtje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Berichten: 1
Wink idee: autodating?

Nou, een leuk onderwerp om een eerste berichtje over te schrijven! Ook even diep nadenken hoe ik er zelf mee omga. Er zullen vast vrouwen volgen die beweren dat het helemaal niets uitmaakt. Sorry, bullshit volgens mij.

Zelf weet ik eigenlijk zelden wat voor auto een man heeft als hij op een date verschijnt. Het is een redelijk nieuwsgierige vraag en je ziet het uiteindelijk vanzelf. Toch maakt het wel verschil waarin hij komt aanrijden. Ik voelde mij ook beter toen mijn vorige vriend in een nieuwe BMW reed, dan toen hij zich vervoerde in een oude Golf. Je gaat je er zelf ook lekkerder bij voelen. Kijk eens hij doet het goed, oftewel: ik doe het goed (met zo'n vriend). Diep in mijn hart weet ik wel dat het niet om de auto gaat, maar blijkbaar ben ik onbewust toch nog op zoek naar een goede provider.

Het soort auto waarin date of vriend reist geeft zeker niet de doorslag, maar het is wel iets dat wordt meegenomen in mijn evaluatie. Met soort auto bedoel ik dan merk, leeftijd en staat van onderhoud. Een relatief nieuwe auto van een leuk merk is een dikke plus, een vies oud barrel een vette min. De man waarop ik momenteel een oogje heb, heeft een keurig recent klein vierkant autootje. We weten allemaal waarmee de motorkap wordt geassocieerd neem ik aan?! Tja, ben er nog niet helemaal uit of en hoeveel punten die auto/de man in kwestie krijgt.

Andersom ben ik trouwens ook heel benieuwd naar de mening van de heren over mijn auto. Ik had eigenlijk niet het idee, dat dit interessant was voor mijn dates, maar blijkbaar vergis ik me. Recentelijk ben ik van een oud slagschip naar een tijdelijke VW gegaan om eind van het jaar over te gaan op een hybride. Je zou er confuus van kunnen worden, sorry heren!
Met citaat antwoorden