Los bericht bekijken
  #1  
Oud 7 August 2008, 15:42
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Auto speelt belangrijke rol in partnerkeuze vrouw

Gelezen op: Autokopen.nl
7 augustus 2008

Uit een Engels onderzoek in opdracht van fastfitbedrijf Kwik Fit blijkt dat vrouwen de auto van de potentiële partner zwaar laten meetellen in hun keuze. Uit de staat van de auto zegt een vrouw veel te kunnen afleiden over hoe een toekomstige relatie met haar date zou zijn.

Kwik Fit liet een enquête uitvoeren onder een miljoen Britse vrouwen over de link tussen een man en zijn auto. Maar liefst 75 procent van de vrouwen zegt wel eens afspraak met iemand te hebben gemaakt omdat ze de auto van de man mooi vond. Aan de andere kant geeft 23 procent aan wel eens een date te hebben afgezegd vanwege zijn auto.

Een ander opvallend gegeven is dat 44 procent van de vrouwen zegt veel te kunnen afleiden over de man aan zijn auto. Mannen zijn overigens niet veel beter; veertig procent beoordeelt zijn date op de auto die ze rijdt.

Woordvoerder David White van Kwik Fit licht de uitkomst toe: “Veel mensen proberen er zo goed mogelijk uit te zien om indruk te maken op iemand van het andere geslacht. Het lijkt erop dat dit teniet gedaan wordt als de auto onbetrouwbaar of smerig is, olie lekt en kale banden heeft.”

Bron: Autokopen.nl

Link naar het artikel:
http://www.autokopen.nl/autonieuws/2008/augustus/Auto_speelt_belangrijke_rol_in_partnerkeuze_vrouw. html?id=7249&list=7262381
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden