Los bericht bekijken
  #3  
Oud 28 July 2008, 19:52
dirk1958 dirk1958 is offline
Member
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door admin Bekijk bericht
Mooi verhaal weer dirk. Dat hoeven we dus niet meer te proberen...
Nog andere onzinsites geprobeerd lately?

Groeten Marcelino
Ja, een paar gekeken, maar wel zonder te betalen. Je kunt je op die sites gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je iemand benaderen dan moet je eerst betalen. Uiteraard doe ik dat niet en ik geef ook nergens mijn mobiele nummer af. Natuurlijk installeer ik geen enkele programma op dat soort sites, en uiteraard heb ik de laatste virusdefinities gedownload en MS security patches van Windows XP. Alle onzinsites en beoordelingen (reviews), zijn na te lezen op:

http://www.datingwebsites.nl/dir/mogelijke-fakers/

http://www.datingwebsites.nl/dir/erotische-contacten/

Als je de beoordelingen van de erotische sites leest kom je tot de conclusie dat de meeste daarvan ook onzinsites zijn. De kanttekening die ik hierbij moet plaatsen is wel dat het altijd negatief beoordeelt wordt door alleenstaande mannen. Van stelletjes heb ik nog geen beoordeling kunnen vinden en van alleenstaande vrouwen te weinig om daar een conclusie van te kunnen trekken.
Als je alleenstaande man bent en je hebt behoefte aan betaalde liefde kun je het beste kijken op:
http://www.kinky.nl
Daar kun je zoeken wat je wilt en krijg je meteen haar of zijn mobiele nummer zonder eerst te moeten betalen. Een ander site is:
http://www.hookers.nl
Daar kun je beoordelingsrapporten lezen van heren die de dames van plezier bezoeken. Ook dat is gratis en je vindt er adressen.
Ik raadt je af om op de banners van bovengenoemde sites te klikken. Gegarandeert dat je weer op een onzinsite terecht komt, die er alleen maar op uit zijn om geld aan je te verdienen met valse beloftes. Maar dat had je zelf ook kunnen raden als je een beetje gezonde verstand hebt.

Alle andere onzinsites kun je vinden op Google door trefwoorden zoals "astrologie", "helderziende", "snel rijk worden", "paragnost", "gratis ringtones", "gebedsgenezer", of "thuiswerk" in te tikken. Gegarandeert dat je wordt opgelicht.
Ongetwijfeld zijn er op het Internet ook van deze onzinsites forums te vinden. Wat je denk ik niet zal kunnen vinden zijn positieve recensies op die forums. Zou er bijvoorbeeld veel positieve recensies bestaan van bijvoorbeeld thuiswerk, dan zou dat bureau ook bekend moeten zijn bij het CWI (voormalig arbeidsbureau). Ik ken geen enkele betrouwbare thuiswerksite.

Stel dat er een goede paragnost zou bestaan dan zou deze goede man zijn brood kunnen verdienen bij de politie om bijvoorbeeld vermiste personen op te sporen of helpen bij het oplossen van onopgeloste misdrijven. Er is geen enkele paragnost bekend bij de politie die geholpen heeft bij het oplossen van een misdrijf.

Als laatste voorbeeld, stel dat er goede gebedsgenezers zou bestaan. Dan kunnen alle ziekenhuizen en huisartsen hun deuren wel sluiten en moeten de medici een ander vak zoeken. Koos Alberts zou dan mee kunnen doen aan de 100 meter hardlopen en iedereen zou durven in te stappen in de bus als Stevie Wonder buschauffeur zou zijn. Ook zou de AOW- en pensioenpremies flink moeten stijgen omdat iedereen minstens 100 jaar zou worden.

Bij de Stichting tegen Kwakzalverij is geen enkele goede gebedsgenezer bekend, ook niet bij de medische wetenschap. Wel zijn door pauzen van het Vaticaan tientallen personen zalig verklaard omdat ze wonderbaarlijke genezingen zouden hebben verricht.
Deze wonderen zijn omstreden en nog nooit vertoond onder strenge controles in medische laboratoriums. De personen die zalig zijn verklaard kun je helaas niet vinden in de Gouden Gids.

Ik heb geen enkele goede helderziende, waarzegger of paragnost kunnen vinden. Ze namen telkens de telefoon met: "Hallo met ...., met wie spreek ik?" Als je een goede helderziende zou zijn, moet je toch van te voren weten wie er belt?

Laatst gewijzigd door dirk1958 : 29 July 2008 om 07:08. Reden: tikfoutjes
Met citaat antwoorden