Los bericht bekijken
  #1  
Oud 27 July 2008, 01:15
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Datingsite gaat offline

Gelezen op 6minutes.be:
27 juli 2008

woensdag 2 juli 2008 - (wv) - Rendez-Vous.be, zowat de pionier van de sociale netwerken in ons land, pakt uit met een opmerkelijke initiatief dat de virtuele wereld overstijgt: smirting.

Rendez-Vous.be heeft deze maand een promotiecampagne gelanceerd die de asbakken buiten de restaurants als communicatiemiddel aanwendt. In Brussel zijn 550 asbakken geschilderd in de kleuren van Rendez-Vous. Ze vermelden een kort nummer of ‘short code’, waarmee u zich gratis op
Rendez-Vous.be kan inschrijven, door een sms te sturen.

"Vermits de wet op het gebruik van tabak in openbare plaatsen zo streng geworden is, hebben de rokers geen andere keuze meer dan naar buiten te gaan om daar een sigaretje op te steken", stelt Dieter Kraewinkels, Managing Director van Rendez-Vous.be in een persbericht. De voorportalen van de restaurants worden, volgens hem, zo een nieuwe plek om kennis te maken met andere personen en eventueel een partner te ontmoeten, zelfs indien u niet rookt.

Dit fenomeen noemt men bij Rendez-Vous "smirting", een samenvoeging van "smoke" en "flirt".
Dergelijke asbakken zijn dus eigenlijk concurrentie geworden voor sites als Rendez-Vous. Of misschien, zoals Rendez-vous het bekijkt, net eerder een opportuniteit.
http://www.rendez-vous.be

Bron: 6minutes.be

Link naar het artikel:
http://www.6minutes.be/NL/Artikel.as...1&RubriekID=35
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden