Los bericht bekijken
  #1  
Oud 15 July 2008, 23:13
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Datingsite voor dikke mensen grijpt mis bij Dragons Den

Gelezen op Hyped.nl:
16 juli 2008

Geen geld voor dating voor dikke mensen

Datingsites zijn ware goudmijnen op internet. De oprichter van datingsite Relatieplanet.nl verkocht enige jaren geleden een aanzienlijk deel van zijn site voor naar verluid 7 miljoen aan De Telegraaf. Zie ook dit interview met oprichter Chris van Tuijl van Relatieplanet. Bij Dragon’s Den was er gisteravond een stel dat een datingsite voor dikke mensen wilde lanceren. Dating voor dikke mensen zou een gat in de markt zijn. Toch kregen ze geen geld.

Via de site - andermaatje.nl - kunnen mensen met een maatje meer dates met elkaar aangaan. De initiatiefnemers vroegen 80.000 euro voor maar twintig procent van de aandelen. Met andere woorden: de waardering van het bedrijf zou nu al 400.000 euro zijn. Dat is nogal wat. Net als bij eerdere afleveringen van de show waren wij verbaasd over de enorme waardering, en zo ook de Dragons.

Volgens Annemarie van Gaal is de markt door “dikke mensen” heel moeilijk. Bladen die zich richten op mensen met overgewicht zouden ook elke keer failliet gaan. Daarom haakte zij al snel af. Ook de andere Dragons hadden geen goed gevoel bij de datingsite. Uiteindelijk deed daarom geen enkele Dragon mee met het idee, en moesten de ondernemers zonder geld weer vertrekken.

Bron: Hyped.nl

Link naar het artikel:
http://www.hyped.nl/details/20080714...ij_dragons_den
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden