Los bericht bekijken
  #1  
Oud 18 June 2008, 14:31
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Date eens met een merk

Gelezen op 6minutes.be:
18 juni 2008

Een merk zegt meer dan duizend woorden. Dat is het uitgangspunt van de oprichters ‘Brand Dating’, een soort datingsite voor merken.

Het Nederlandse BrandDating probeert mensen aan mekaar te koppelen op basis van hun merkvoorkeur. Bij BrandDating stel je jezelf namelijk voor aan de hand van merken. Je kan op de site zowel "loved brands" als "hated brands" opgeven. Op zich lijkt het een goed idee, want merken zeggen vaak meer over iemand dan holle karaktereigenschappen zoals ‘humoristisch’ of spontaan'. Al kan je je natuurlijk afvragen of merken als Pizza Hut of Pringles echt veel vertellen over iemand.

Ook bij sociale netwerken als Netlog en Facebook spelen merken intussen een alsmaar belangrijke rol. Veel deelnemers uiten zich er als fan van een of ander product: van muziekgroep of filmklassieker tot radiozender. Op Facebook is er bijvoorbeeld intussen een actieve fan-groep voor speculoospasta. Ook ‘omgekeerde’ fan-groepen dienen er zich aan. Bekend voorbeeld hiervan was het Ishtar-verzetsfront op Facebook, naar aanleiding van het voorbije Eurovisiesongfestival.

Bron: 6minutes.be

Link naar het artikel: http://www.6minutes.be/NL/Artikel.as...3&RubriekID=35

Bezoek de site van Branddating op http://www.branddating.nl .

Eerste reactie van mij (admin):
Leuk idee! Zeker voor mij als liefhebber van leuke nieuwe marketing-ideeen en tevens eigenaar van een datingsite is dit een initiatief dat me erg aanspreekt. Ik wens de makers en bedenkers van Branddating veel succes met de site.
Inschrijven kan op: http://www.branddating.nl
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden