Los bericht bekijken
  #1  
Oud 16 June 2008, 20:06
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Dating via sociale netwerken is goudmijn

Gelezen op: Hyped.nl
16 juni 2008

Datingsite Zoosk.com haalt 4 miljoen op

Bij veel sociale netwerken is het mogelijk om zogenaamde widgets of gadgets toe te voegen. Bekende makers van widgets zijn bijvoorbeeld Slide.com en Rockyou.com. Beide bedrijven zijn honderden miljoenen waard. De grote speler op het gebied van dating widgets is Zoosk.com. Dat bedrijf haalde deze week 4 miljoen op. Hoe werkt Zoosk?
De werkwijze van Zoosk is simpel: mensen kunnen aan hun profiel op een sociaal netwerk zoals Facebook, MySpace of Bebo een dating widget toevoegen waarmee dating tussen profielen mogelijk wordt. De site stelt dagelijks 400.000 unieke bezoekers met haar widget te bereiken, en groeit met zeven procent per week. Investeerders zijn Canaan Partners, Amidzad Ventures en ATA Ventures. De waardering van het bedrijf zou nu al rond de 20 miljoen dollar liggen.

Zoosk is volgens eigen zeggen het grootste social network dating platform ter wereld. Vooralsnog werkt het alleen op de grote Amerikaanse sociale netwerken. Zie Zoosk.com. Tot nu toe verdient het bedrijf geld met advertising - en dat schijnt bijzonder goed te gaan - maar in de toekomst stapt het bedrijf wellicht over op betaalde accounts. Duidelijk is dat de waardering van tientallen miljoenen gebaseerd moet zijn op een business plan waarin sprake is van forse inkomsten in de toekomst.

Bron: Hyped.nl

Link naar het artikel:
http://www.hyped.nl/details/20080615...en_is_goudmijn
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden