Los bericht bekijken
  #2  
Oud 4 December 2007, 09:10
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Antwoord op: Hoe lang ingeschreven blijven bij een datingsite

Hallo Dick1985,

Bedankt voor je vraag.
Ik ben blij dat je deze stelt omdat meer mensen met dezelfde vraag zitten.

Bij de meeste datingsites blijf je ingeschreven totdat je jezelf uitschrijft. Dat is bij ons (Relatieklik) ook zo.
Dit is dus niet afhankelijk van het feit of een site een betaalde datingsite is of niet. Dat is gewoon het beleid van de betreffende datingsites.
Bij enkele websites is het zo dat je automatisch wordt uitgeschreven als je gedurende een bepaald aantal maanden niet meer ingelogd bent geweest.
Bij ons (Relatieklik) is het zo dat je lid blijft (en dus altijd op een later tijdstip weer kunt inloggen) maar dat je na 3 maanden niet meer zo makkelijk gevonden kunt worden. Ook onze matchmodule werkt alleen voor de mensen die de afgelopen 3 maanden minimaal 1 keer ingelogd zijn geweest.

Inderdaad zijn er zeer dure alternatieven (zoals je al noemt 60 euro).
Als je lid bent van een betaalde datingsite dan is het belangrijk dat je je van tevoren goed informeert over de verlenging van je abonnement. Het kan voorkomen dat je automatisch aan het eind van de looptijd een verlenging van je abonnement aangaat zodat je weer moet betalen.
Gelukkig is dit bij de grote gevestigde titels niet het geval. Websites als Relatieplanet en Parship springen hier netjes mee om. Geen zorgen.

Als je iemand gevonden hebt op een datingsite dan kun je je in de meeste gevallen uitschrijven of je profiel op nonactief instellen. Stel je je profiel op nonactief dan zou je op een later tijdstip je profiel weer gemakkelijk kunnen activeren en kun je weer door op de site (je hoeft dan niet meer je gehele profiel opnieuw samen te stellen).
Op een gratis datingsite zoals de onze hoef je niet bang te zijn dat je betaaltermijn verloopt. Immers je hebt niets betaald :-). Als je wel betaald hebt voor het premium lidmaatschap dan kun je ons vragen dit op te schorten zodat je weer recht hebt op je premium lidmaatschap op het moment dat je je profiel weer activeerd.
Ook op dit punt zou je je op een betaalde datingsite weer even moeten informeren. Loopt de betaalperiode door of wordt dit net als bij ons opgeschort?
Ik neem zonder meer aan dat dit op de grote datingsites netjes wordt afgehandeld (zeker weet ik het niet), maar om teleurstellingen te voorkomen zou ik er zeker even naar kijken.

Pfoe he, een heel stuk tekst is het geworden.
Ik hoop dat je hiermee wat meer inzicht hebt gekregen in de duur van lidmaatschappen en wat er allemaal bij komt kijken.

Veel plezier verder op de datingsite van jouw keuze!

Koen Kastermans
Relatieklik.nl

Met citaat antwoorden