Los bericht bekijken
  #1  
Oud 8 May 2008, 15:35
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Dating-film WHAT HAPPENS IN VEGAS met Cameron Diaz

Gelezen op AD.nl:
8 mei 2008
Door AB ZAGT

Las Vegas is een oord dat Hollywood graag gebruikt voor uitzinnige komedies of meedogenloze gangsterfilms.

Het plaatselijke milieu – geld, gokken en een opgefokte atmosfeer – roept dit nu eenmaal op bij scenaristen met een beperkte fantasie. What happens in Vegas is een romantisch vehikel dat vooral Cameron Diaz en Ashton Kutcher de ruimte moet geven om hun komische kwaliteiten te tonen.

Het tweetal is tot elkaar veroordeeld tijdens een verblijf in Las Vegas, waar zij een hotelkamer moeten delen. Beiden zitten enigszins in de put en kunnen wel een verzetje gebruiken.

Een glas sterke drank en de rest laat zich raden: het paar duikt het bed in, trouwt in een moment van zwakte en zit de volgende dag met de gebakken peren.

Wat een en ander nog gecompliceerder maakt, is dat zij op de valreep drie miljoen dollar in het casino winnen en beiden claimen dat zij het bedrag alleen in hun zak mogen steken.

Genoeg complicaties voor een romantische komedie vol verrassende verwikkelingen, waarin vooral Diaz haar klasse bewijst. De minder getalenteerde Kutcher voelt zich duidelijk wat minder op zijn gemak in dit genre.

What happens in Vegas is een ongecompliceerde dating-film. Geen hoogvlieger, maar de film van Tom Vaughan is zeker vermakelijk op bepaalde momenten, vooral in het begin, maar dat niveau wordt in de rest van de komedie zeker niet gehaald.

WHAT HAPPENS IN VEGAS
Genre: Komedie
Regie: Tom Vaughan.
Hoofdrollen: Cameron Diaz, Ashton Kutcher en Queen Latifah

Bron: AD.nl

Link naar het artikel: http://www.ad.nl/filmwereld/2278076/..._het_doek.html
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden