Los bericht bekijken
  #1  
Oud 6 May 2008, 14:34
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Mannen vinden kleine borsten geen punt

Gelezen op Nu.nl:
6 mei 2008

NIEUWEGEIN - Vrouwen met een cup A of B kunnen opgelucht ademhalen: tweederde van de Nederlandse vrijgezelle mannen vindt kleine borsten ideaal. Kale mannen hoeven ook niet te vrezen dat zij heel hun leven single blijven: de helft van de vrijgezelle vrouwen vindt dat juist aantrekkelijk.
Inertia Stock

Dat blijkt dinsdag uit een Europees onderzoek onder 13.000 mannen en vrouwen van de datingsite Parship. De relatiebemiddelaar onderzocht onder singles de 'eisen' waaraan de ideale partner zou moeten voldoen.

Betrouwbaarheid is een van de belangrijkste kwaliteiten die men zoekt in een partner. De grootste afknappers onder Europese singles zijn roken en een slechte adem.

Snurken
De perfecte vrouw van de Europese vrijgezelle man is een echte dame met een hoog knuffelgehalte die niet langer is dan haar partner en bij voorkeur ook jonger dan hij. De Europese man is redelijk mild voor zijn toekomstige partner, 27 procent vind een snurkende vrouw best sexy.

Na de metroman en de überseksueel is voor de mannen nu de tijd van de retroseksueel aangebroken: de echte man mag zich weer laten zien.

In Noorwegen is deze trend al goed doorgedrongen. In het Scandinavische land hunkert 40 procent van de vrouwen naar een man met een goed behaarde borst.

(c) ANP

Bron: Nu.nl

Link naar het artikel:
http://www.nu.nl/news/1554762/10/Man...geen_punt.html
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden