Los bericht bekijken
  #1  
Oud 17 April 2008, 15:02
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard De Liefdesmakelaar kansloos op RTL 8

Gelezen op Zappen.blog.nl:
17 april 2008

Datingprogramma's komen en gaan ook weer altijd. Geen enkele Nederlandse datingshow heeft de tand des tijds weten te doorstaan. Wel zijn er enkele legendarische shows, zoals Op Goed Geluk en Liefde op het eerste Gezicht. RTL 8 zette gisteravond een nieuwe titel in de markt: De Liefdesmakelaar.

De Liefdesmakelaar wordt gemaakt met datinggoeroes Patricia Savoulidis en Desiree Bongenaar. Samen begonnen ze in 2001 het relatiebemiddelingsbureau Up2date. Ze geven een behoorlijk hoge kans op een geslaagde date, doordat ze gebruik maken van een slim match-systeem.

In de eerste aflevering wordt de 30-jarige Jan Willem aan de vrouw geholpen. Hij werkt met verstandelijk gehandicapten en is naar verluidt erg kieskeurig.

Ik heb de twee vrouwen wel eens gezien in Life & Cooking en ze lijken erg deskundig. Jammer dat De Liefdesmakelaar dan wordt weggestopt op RTL 8, de zender waar niemand naar lijkt te kijken. Natuurlijk valt het te prijzen dat RTL iets probeert te maken van dit kanaal, maar je helpt nu wel een potentieel goed-bekeken datingshow om zeep.

De Liefdesmakelaar, woensdagavond 21.30 uur, RTL 8

Bron: Zappen.blog.nl

Link naar het artikel:
http://zappen.blog.nl/rtl_nederland/...sloos-op-rtl-8
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden