Los bericht bekijken
  #1  
Oud 5 April 2008, 17:26
Geheimpje Geheimpje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Berichten: 13
Post (relatie) geheimen van anderen verklappen?

Geheimen komen veel in het nieuws. Vaak zijn het juist geheimen van andere mensen die breed uitgemeten worden, zoals geheimen van BN-ers. Deze vorm van 'praten over' heeft meer weg van roddel en achterklap, maar dat even terzijde.

Soms kan het echter ook erg zinnig zijn om het geheim van een ander door te vertellen. Een geheim van een ander kan zwaar op je drukken, of je weet niet wat je er mee aan moet! Het kan soms ook zijn dat het beter is een geheim te verklappen om juist die persoon te beschermen, of ergens voor te behoeden.

Een paar korte voorbeelden:

1. Een vriendin verteld dat ze verkracht is. Jij bent de enige die dit weet. Je kunt er niet mee omgaan en hebt er slapeloze nachten door. Wat doe je?

2. Jouw jongste zusje heeft een afspraak met een onbetrouwbare jongen. Je kent hem maar al te goed.. Wat doe je?

3. Je vader gaat vreemd. Wat doe je?

----
Wat zouden jullie doen? Als iemand je in vertrouwen neemt, hou jij je woord? Als je het geheim van een ander per ongeluk ontdekt. Zou je zoiets voor je houden? Ik ben benieuwd wat jullie gedachten hierover zijn.

Je kunt trouwens op de geheimen community Topgeheimen.nl je geheim anoniem delen met anderen. Dus loop je toevallig rond met een geheim waar je mee zit, of met een geheim van iemand anders, dan is deze website voor jou bedoelt.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Kopie van logo.JPG‎ (5,3 KB, 2x gelezen)
Met citaat antwoorden