Los bericht bekijken
  #1  
Oud 11 March 2008, 15:57
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Date zwaarste man ter wereld mislukt

Gelezen op DePers.nl:
10 maart 2008

Toen de Mexicaan Manuel Uribe zijn vriendin mee uit wilde nemen, zorgde hij ervoor dat alles was geregeld: een vorkheftruck om hem uit huis te tillen en een vrachtwagen om hem in zijn bed te vervoeren. Door een ongeluk ging het afspraakje echter niet door.

Uribe, die in 2007 werd uitgeroepen tot het zwaarste mens ter wereld, woog ooit 560 kilo. De laatste jaren viel hij dankzij een dieet ruim 230 kilo af, zodat hij nu nog slechts 330 kilo weegt. Om dat te vieren en vanwege de verjaardag van zijn vriendin wilde de man voor het eerst sinds jaren op een date. Hij was halverwege toen een van de palen van zijn bed een viaduct raakte. Hierdoor zakte zijn bloeddruk zo snel dat de dokter het verstandiger vond als de man weer naar huis zou gaan.

Uribe lijdt sinds 1992 aan morbide obesitas en kan nauwelijks bewegen. Hij brengt zijn dagen door in bed, waar hij wordt verzorgd door zijn moeder en vriendin. Vorig jaar kwam Uribe voor het eerst sinds vijf jaar weer buiten. Zes mensen duwden toen zijn bed de straat op.

Bron: DePers.nl

Link naar het artikel:
http://www.depers.nl/opmerkelijk/180877/Date-zwaarste-man-ter-wereld-mislukt.html
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden