Los bericht bekijken
  #1  
Oud 20 February 2008, 15:10
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Onderzoek naar seksdating op tv

Gelezen op AD.nl:
20 februari 2008

DEN HAAG - Onderwijsminister Plasterk bekijkt of hij misleidende telewinkelboodschappen zoals seksdating van de televisie kan halen. Hij schrijft dat in een antwoord op de motie die Tweede Kamerlid Arie Slob namens de ChristenUnie indiende.

Het gaat onder andere om de nachtprogramma’s van commerciële zenders als SBS en RTL. ,,De wijze waarop misleiding bij tv-reclame in de vorm van seksuele (dating)programma’s beëindigd kan worden, onderzoek ik,’’ schrijft Plasterk aan de Tweede Kamer.

Slob verzocht de regering tijdens de behandeling van de mediabegroting te onderzoeken welke bepalingen in de Mediawet nodig zijn om een eind te maken aan misleiding van de kijkers bij telewinkelboodschappen zoals seksuele (dating)programma’s. Onderdeel van de actie die Plasterk onderneemt is ook het gesprek met de omroepen in het kader van een gedragscode.

Als dit niet leidt tot resultaat, overweegt de bewindsman andere maatregelen. ,,Daarbij zal ik bezien of het passend is deze op te nemen in de Mediawet of dat andere, mogelijke juridische, maatregelen geëigend zijn.’’ (ANP)

Bron: AD.nl

Link naar het artikel:
http://www.ad.nl/cultuur/article2054986.ece
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden