Los bericht bekijken
  #1  
Oud 14 February 2008, 11:51
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Xander en Doutzen leukste singles

Gelezen op vrouw.telegraaf.nl:
14 februari 2008

AMSTERDAM - Fotomodel Doutzen Kroes en zanger Xander de Buisonjé zijn de grote winnaars geworden van het grote Valentijnsonderzoek dat peil.nl van Maurice de Hond in opdracht van Lexa.nl heeft uitgevoerd.


Leukste dames
Het Friese fotomodel Doutzen Kroes (28%) liet bekende singles als actrice Lieke van Lexmond (11%), presentatrice Floortje Dessing (17%) en zangeres/actrice Tatjana Simic (15%) achter zich als leukste bekende vrouwelijke single.

Op de vraag met wie ze wel een keer een date zouden willen hebben scoort Doutzen Kroes wederom, nu met maar liefst 51%. Maar ook met Floortje Dessing (33%) en Lieke van Lexmond (32%) wil de meerderheid best een keer daten.

Opvallend was dat 19% van de mannelijke singles koos voor (ex) zwemster Inge de Bruin om een date mee te hebben, terwijl ze als ’leukste’ single 6% scoort.

Leukste mannelijke singles
De leukste single BN’er voor de dames is Xander de Buisonjé (37%) en ook een date met Xander staat hoog op het verlanglijstje (51%) van de vrouwelijke singles. De cabaretiers Guido Weijers en Javier Guzman zijn tevens ook populair als het gaat om een date, respectievelijk 33 en 28 procent van de dames wil een keer met ze stappen.

Opvallend bij dit onderzoek was dat Wendy van Dijk en Chris Zeegers net buiten deze top 3 vielen.

Link naar het artikel:
http://vrouw.telegraaf.nl/actueel/3285228/_Xander_en_Doutzen_leukste_singles__.html
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden