Los bericht bekijken
  #1  
Oud 14 February 2008, 11:44
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Vrouwen kiezen mannen voor de 'looks', niet voor het geld

Gelezen op Goedgevoel.be:
14 februari 2008

Pech voor alle mannen die veel geld hebben uitgegeven voor Valentijn, want vrouwen vallen volgens een studie niet voor het geld. Ze verkiezen, net als veel mannen, een knap uiterlijk boven de status of de bankrekening van hun partner.

Uiterlijk
Meer dan 160 universiteitsstudenten namen deel aan de studie. De deelnemers werden onderworpen aan sessie 'speed dating'. Vooraf moesten ze een vragenlijst invullen. Daaruit bleek dat de meeste mannen vooral hoopten op een knappe, aantrekkelijke date. De vrouwen bleken daarentegen eerder een date met geld of macht te verkiezen.
Vier weken later moesten ze verslag uitbrengen van hun ervaringen. Heel wat vrouwen gaven toe dat ze toch voor het uiterlijk gevallen zijn. Uiteindelijk bleek het uiterlijk even belangrijk bij vrouwen als bij mannen.

Geen golf
Wie de 'looks' niet heeft, moet niet vrezen want uit de studie bleek ook dat geld en macht voor vrouwen én mannen wel degelijk belangrijk zijn. En hoe zit het met de hobby's? Mannen kunnen best aan bergbeklimmen doen, want dat ligt goed in de markt bij de vrouwen. Omgekeerd zien mannen vrouwen graag aerobics doen. Een sport die we beter vermijden, is golf. Zowel mannen als vrouwen knappen af op dates die golf spelen. (gb)

Bron van het artikel:
http://www.goedgevoel.be/gg/nl/10/Seks-en-Relaties/article/detail/170639/2008/02/14/Vrouwen-kiezen-mannen-voor-de-looks-niet-voor-het-geld.dhtml
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden