Los bericht bekijken
  #1  
Oud 12 February 2008, 20:53
admin admin is offline
Administrator
 
Geregistreerd: 2 August 2007
Berichten: 208
Standaard Valentijnsdag laat singles onberoerd

Gelezen op Singlessite.nl:
12 februari 2008

Valentijnsdag mag dan vele harten beroeren, single Nederland loopt er niet bepaald warm voor. Het versturen van een, al dan niet anonieme liefdesverklaring, SMS of rode roos blijkt niet erg in trek. Bijna 60 procent van de 557 ondervraagde singles laat aan Online Magazine Singlessite weten absoluut geen plannen te hebben om een romantische daad te verrichten.

Ouderwets liefdesteken
Voor de singles die wél behept zijn met romantische gevoelens, valt de traditionele ansichtkaart nog het meest in de smaak. Maar liefst 17% kiest ondanks alle moderne communicatiemiddelen voor een liefdesverklaring in de ouderwetse vorm. De snelle SMS of de geurende rode roos blijkt vandaag de dag echt 'not done'. Alleen het sturen van een cadeautje mag nog op enige belangstelling rekenen. Zo'n 4% verzendt een kleine attentie naar zijn of haar liefdesobject.

Stille liefde
Van alle in stilte verliefde singles trekt slechts zo'n 6% de stoute schoenen aan om op Valentijnsdag openlijk uit te komen voor zijn of haar vlinders in de buik. Een overige 12% is niet zo dapper. Zij kiezen er voor om ook na Valentijnsdag in stilte verliefd te blijven.

Singlessite.nl is hét online magazine voor de actieve nieuwsgierige single!

Dit bericht is ook volledig te bekijken op:
www.singlessite.nl/valentijnsdag_laat_singles_onberoerd_12457.html
__________________
Administrator Relatieklik.nl | Dé gratis datingsite met een persoonlijkheids- en relatietest.
Met citaat antwoorden