PDA

View Full Version : Valentijnsdag laat singles onberoerd


admin
12 February 2008, 19:53
Gelezen op Singlessite.nl (http://www.singlessite.nl):
12 februari 2008

Valentijnsdag mag dan vele harten beroeren, single Nederland loopt er niet bepaald warm voor. Het versturen van een, al dan niet anonieme liefdesverklaring, SMS of rode roos blijkt niet erg in trek. Bijna 60 procent van de 557 ondervraagde singles laat aan Online Magazine Singlessite weten absoluut geen plannen te hebben om een romantische daad te verrichten.

Ouderwets liefdesteken
Voor de singles die wl behept zijn met romantische gevoelens, valt de traditionele ansichtkaart nog het meest in de smaak. Maar liefst 17% kiest ondanks alle moderne communicatiemiddelen voor een liefdesverklaring in de ouderwetse vorm. De snelle SMS of de geurende rode roos blijkt vandaag de dag echt 'not done'. Alleen het sturen van een cadeautje mag nog op enige belangstelling rekenen. Zo'n 4% verzendt een kleine attentie naar zijn of haar liefdesobject.

Stille liefde
Van alle in stilte verliefde singles trekt slechts zo'n 6% de stoute schoenen aan om op Valentijnsdag openlijk uit te komen voor zijn of haar vlinders in de buik. Een overige 12% is niet zo dapper. Zij kiezen er voor om ook na Valentijnsdag in stilte verliefd te blijven.

Singlessite.nl is ht online magazine voor de actieve nieuwsgierige single!

Dit bericht is ook volledig te bekijken op:
www.singlessite.nl/valentijnsdag_laat_singles_onberoerd_12457.html (file://www.singlessite.nl/valentijnsdag_laat_singles_onberoerd_12457.html)