PDA

View Full Version : Prodent's Dokter Date's openingszinnen gadget op Hyves


admin
1 February 2008, 10:35
Gelezen op Dutchcowboys.nl (http://www.dutchcowboys.nl):
31 januari 2008

Hij stond al aangekondigd op de http://www.betereopeningszin.nl (http://www.betereopeningszin.nl/), de actiesite van Prodentís Dr.Date. maar nu is hij dan eindelijk live: de Dokter Dates openingszinnen gadget op Hyves. De gadget maakt het mogelijk om die ene (of meerdere) speciale vriend met een persoonlijke openingszin te begroeten. Bezoekt je beoogde date je profielpagina, dan wordt hij of zij door Dr. Date op charmante wijze met jouw openingszin begroet.

De hyves gadget is onderdeel van een online campagne voor Prodent Arctic Whitener. In de campagne staat datingexpert Dr. Date centraal. Op speelse wijze belicht hij op http://www.betereopeningszin.nl (http://www.betereopeningszin.nl/) verschillende aspecten van dating en mondhygiŽne. De site biedt verder een spel om je aantrekkingskracht te testen en je versiercapaciteiten te trainen. Het grappigst: de ĎFresh Breath Indicatorí: online je adem testen en je vrienden op al dan niet subtiel wijzen op het belang van een goede mondhygiŽne.

De campagne is ontwikkeld door het Amersfoortse internetbedrijf Amercom (http://www.amercom.nl) en Viral Creations (http://www.viralcreations.com) uit Tilburg.

Lees het artikel en meer hier:
http://www.dutchcowboys.nl/gadgets/12696 (http://www.dutchcowboys.nl/gadgets/12696)

Bron: Dutchcowboys.nl (http://www.dutchcowboys.nl)