PDA

View Full Version : Bestaan er betrouwbare seksdatingsites?


dirk1958
8 January 2008, 20:13
Ik kijk wel eens op forums van http://www.datingwebsites.nl/ en http://www.fakerslijst.nl/ (http://www.fakerslijst.nl/)
en daar lees ik het commentaar op sites waarop je seksafspraakjes zou kunnen maken.
Het commentaar bestaat vrijwel alleen maar uit klachten over oplichting, geldklopperij en fakeprofielen. Ik lees zelden iets positiefs.
Bestaat er eigenlijk wel een betrouwbare site op het gebied van seksafspraakjes?
Volgens mij niet anders zou het wel genoemd worden op die forums.
Ik geloof niet dat vrouwen graag seks willen met mannen die ze niet kennen.
Ook al beweren de eigenaren van seksdatingsites nog zo glashard dat ze wel vrouwen in hun bestand hebben die het enkel en alleen maar voor hun plezier doen en niet voor het geld, ik geloof er helemaal niets van.
Een vrouw wilt alleen maar seks met een man waar ze wat voor voelt.
Misschien dat er uitzonderingsgevallen zijn, maar een vrouw die het echt met iedereen doet lijkt mij niet erg fris en loopt gevaar op geslachtsziekte.

admin
9 January 2008, 13:08
Beste Dirk 1958,
Ik heb te weinig verstand van seksdating en seksdatingsites om hier een goed antwoord op te kunnen hebben. Ik heb zeker het idee dat vrijwel al dit soort sites pure oplichterij is. Ik denk namelijk dat vooral mannen zich op dit soort sites zullen aanmelden. Vrouwen zijn hierin misschien wat terughoudender naar mijn mening. Vrouwen die in de prostitutie zitten zullen zich wel wat makkelijker aanmelden omdat deze sites een goed aanbod van mannen hebben :-). Gratis seksdating waarbij er een gelijk aanbod aan mannen en vrouwen is bestaat volgens mij niet.

Ook hier geldt weer de waarschuwing die we eerder al wel eens hebben gedaan in dit forum (datingfakers herkennen (http://forum.relatieklik.nl/showthread.php?t=18)) en op de website, ... ga niet in op oproepen om te smssen! Oproepen als "sms eva naar 5555" resulteerd puur en alleen maar in onechte terugberichten die veel geld kosten. Het zal je nooit wat opleveren. Een goede waarschuwing van jou vond ik ook die van die tv-reclames van sms-(seks)dating-diensten (http://forum.relatieklik.nl/showthread.php?t=46).