PDA

View Full Version : Reclame's van andere datingsites op Relatatieklik


dirk1958
27 December 2007, 17:33
Waarom maakt Relatieklik reclame voor andere datingsites?
Een restaurant eigenaar zegt toch ook niet "U kunt beter bij dat restaurant aan de overkant eten"?

admin
27 December 2007, 19:32
Beste Dirk1958,

Leuke vraag! Ik kan me je vraag goed voorstellen.
Een restauranteigenaar zal dat inderdaad niet snel doen :-)
Maar als dat restaurant gratis goede kwaliteit eten zou aanbieden en het zou moeten hebben van reclame-inkomsten dan misschien wel :-)

Zonder gekheid, we zijn volkomen gratis en dat willen we het liefste ook zo houden. We willen ook kwaliteit blijven aanbieden en kwaliteit in combinatie met een gratis dienst daar staat een beetje reclame tegenover. En reclame gericht op een soortgelijk bedrijf werkt nou eenmaal redelijk goed. De doelgroep hebben we in huis :-)

Verder zijn we overtuigd van onze eigen kwaliteit en we denken dat onze dienst (zeker op termijn, met nog meer leden) nog beter zal worden. We zijn dus niet erg bang dat leden uit zullen schrijven op onze site om lid te worden van een andere site. Er zullen zeker leden zijn die dat doen, maar dat is dan ook niet erg. Deze leden voelen zich dan dus ook niet (voldoende) thuis op onze site. Als ze liever ergens anders zijn dan gaan ze toch wel ergens anders heen. En dan liever via onze site dan via Google :-)

Verder is het zo dat singles gemiddeld staan ingeschreven op 3 datingsites tegelijkertijd. Er is dus al een zekere overlap.

En, tja het kan best zijn dat we over een tijdje anders gaan denken over reclame voor andere datingsites. En dan zullen we het wellicht aanpassen.