PDA

View Full Version : Relatiedokter Lopez geeft raad aan onnozele slimmerik


admin
17 December 2007, 09:53
Marcelino Lopez (relatiepsycholoog van Relatieklik (http://www.relatieklik.nl/)) beantwoort iedere week een lezersvraag voor de Esquire (http://www.esquire.nl/).
Onderstaande antwoord vond ik zelf een van de leukste in zijn soort. Lino, you rule!

-----------------------------------------------------------------------
Relatiedokter, ik ben slimmer dan mijn vriendin en heb daarom eigenlijk altijd gelijk in discussies. Discussiëren doe ik dus ook graag. Zij kan daar niet tegen en probeert daarom haar gelijk te krijgen over de meeste lullige dingen. Laatst ging het over de kwestie wie er grappiger is: Freek de Jonge of de Lama’s? Ruzie is het gevolg, want ze snapt het niet: Freek is gewoon echt grappiger. Wat doe je daaraan?

Met alle respect: van mensen zoals jij gaan mijn tenen krommen. Ik snap je vriendin wel. Ik voel allerlei vervelende oppositionele krachten opkomen bij het horen van je vraag alleen al. Laat staan als ik met je onder een dak zou wonen.
Waarom? Allereerst omdat zowel de Lama’s als Freek niet grappig zijn. Theo Maassen is pas lachen, of Herman Finkers.
Ten tweede: ‘gelijk hebben’ in een relatie is waardeloos. Als je echt slimmer dan je vriendin zou zijn dan zou je snappen wat mijn professor relatiepsychologie mij altijd voorhield: " Waar er in een relatie één wint, verliezen er twee." Dit cliché is net zo waar als dat het zoetsappig klinkt. Zelfs als het gaat om objectieve en verifieerbare misverstanden - zoals hoe het restaurant nou eigenlijk heet waar jullie laatst hebben gegeten – is het vrij kinderachtig om daar gelijk over te willen hebben. Als het gaat om humor is het zelfs belachelijk. Ik denk dat je vriendin het zat is om altijd naar het ‘Grote Gelijk’ van haar arrogante vriend te moeten luisteren. In plaats dat ze bij je weggaat, probeert ze je daarom maar onder tafel te praten. Zodat jij ook een keer naar haar luistert. Ik geef haar weinig kans.
P.s. Freek is echt passé.
-----------------------------------------------------------------------

Lees meer van Marcelino op zijn dating-weblog (http://weblog.relatieklik.nl/):
http://weblog.relatieklik.nl/

firewolf20
2 August 2008, 05:06
Nice advice!more,if you like asses in public (http://www.paysitespy.com/asses-in-public/) hot public xxx movies and pics feel free to enjoy it for NO COST at My Free Paysite (http://www.paysitespy.com/)!Totally free paysites 4 u.