PDA

View Full Version : Samenwerking Talpa Digital en datingsite yesnomayB.nl


admin
4 December 2007, 13:27
Gelezen op Nieuwsbank:
4 december 2007

Samenwerking Talpa Digital en datingsite yesnomayB.nl

Kans op frisse start voor leden van Mundo

HILVERSUM, 20071204 -- De nieuwe internationale datingsite yesnomayB.nl heeft samen met Talpa Digital besloten om alle leden van het opgeheven datingplatform Mundo op te waarderen naar een nieuwe beleving op het gebied van online dating.

YesNoMayB combineert internet en flirten op een intelligente manier. Via het gepatenteerde Facespin-systeem toont yesnomayB in een rap tempo foto`s van aantrekkelijke vrijgezellen waar de bezoekers op kunnen stemmen met `yes`, `no` of `mayB` en zo direct aangeven of zij interesse hebben in de getoonde personen. Het systeem leert op basis van deze keuzes de `smaak` van de bezoeker kennen en bepaalt aan de hand hiervan in de toekomst welke singles daar goed bij zouden kunnen passen (collaborative filtering).

Alle favoriete vrijgezellen worden vervolgens in een persoonlijk datebook opgeslagen en het programma zorgt ervoor dat de foto en karaktereigenschappen van de bezoeker ongemerkt bij de potentiŽle nieuwe dates in de Facespin verschijnen. Is de klik wederzijds? Dan ontvangen de betrokkenen een bericht per e-mail of sms, zodat zij zelf direct contact kunnen leggen.

Deze nieuwe manier van online dating werkt snel en intuitief en vergroot de kans op een perfecte match aanzienlijk.

De bron van dit artikel staat hier:
http://www.nieuwsbank.nl/inp/2007/12/04/G005.htm (http://www.nieuwsbank.nl/inp/2007/12/04/G005.htm)

Wat vinden jullie van yesnomayB.nl ?
Yes! No! of MayB?