PDA

View Full Version : Advies gevraagd


Meowies
5 August 2008, 19:35
Ik zou graag wat advies ontvangen omtrent het online dating gebeuren. Nu heb ik gelezen dat deze dienst alleen voor betaalde leden is dus als ik deze vraag niet hier mag stellen hoor ik dat graag.

Wat ik niet zo begrijp is het volgende: Ik heb geprobeerd om contact te leggen met een paar leden van RelatieKlik. Dit zijn leden waarvan ik denk dat het interessante mensen zijn en het mij leuk lijkt om ze beter te leren kennen. Vervolgens stuur ik een weloverwogen bericht met als afsluiting de vraag of ze misschien eens een kijkje willen nemen op mijn profiel en vervolgens krijg ik geen bericht terug...

Verder heb ik stiekem gehoopt dat ik wel eens een berichtje zou ontvangen zonder dat ik eerst een berichtje had gestuurd, maar dat is ook nog niet gebeurt.

Ik begrijp gewoon niet zo goed wat ik fout doe. Dat ik niet zomaar berichtjes krijg kan ik nog begrijpen maar als ik snap niet waarom iemand niet even iets terug zou schrijven op een ontvangen bericht.

Verder zie ik ook wel in dat ik een online dating site zoals deze natuurlijk prima kan gebruiken als leermiddel en dat geen bericht ook een bericht is. Maar toch frustreert het me op een of andere manier...

Wat ik graag zou willen weten is wat jullie ervaringen zijn met het online daten en/of advies waar ik op zou kunnen letten met het versturen van een bericht naar iemand.

Alvast bedankt! :)

dirk1958
5 August 2008, 20:38
Hoi Meowies,

Teveel moeite om 2 keer te klikken
De meeste mannen en volgens mij in wat minder mate vrouwen ervaren dat ze niet altijd antwoord krijgen.
Er zijn veel vrouwen en een aantal mannen die het al teveel moeite vinden om op de knop "Geen Interesse" te klikken.
Want je moet ook nog op de Verwijder Bericht knop klikken.
Dat zijn al 2 klikken per bericht, daar worden ze moe van.
Meteen klikken op Verwijder Vericht bespaart ze dus 1 klik.

Geen antwoord? Leer ermee leven
Als je hier een tijdje zit, of op andere datigsites zul je ermee moeten leren leven, dat de meeste geen antwoord sturen of je krijgt alleen geen interesse terug.
Dat geeft al gelijk de mentaliteit van de persoon weer.

Teveel berichten in hun Inbox
In bepaalde situaties is het te begrijpen dat een vrouw geen bericht terugstuurt.
Dat is als het een mooie jonge vrouw is die een foto van haarzelf plaatst.
Die krijgen soms wel 80 berichten op een dag.
Dat is teveel om ze allemaal persoonlijk te beantwoorden.

Geen foto, geen reactie
Sommige vrouwen, of dat ook voor sommige mannen geld weet ik niet, die reageren niet als je geen foto van jezelf op je profiel hebt staan.
Meestal vertellen ze dat in hun profiel.

Meowies
6 August 2008, 00:11
Bedankt voor je reactie Dirk! :)

Ja misschien is het antwoord ook gewoon vrij simpel. En ik kan me best goed voorstellen dat als je zoveel berichten zou krijgen dat het simpelweg niet meer te doen is om iedereen een bericht terug te sturen. Als je al één of twee leuke contacten hebt opgedaan kan ik me wel voorstellen dat meer contacten tegelijk gewoon teveel van het goede is. En dat je de kwaliteit van de communicatie met die personen niet wilt laten lijden omdat je simpelweg je aandacht over vele moet verdelen.

En ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat het voor mannen anders zou zijn. Maar misschien is de verhouding tussen vrouwen en mannen niet gelijk. ;)

Toch wel leuk als je zo'n dating site beheert, ik denk dat je ontzettend veel interessante gegevens kan verzamelen! :D