PDA

View Full Version : Date-magneet gel in meerderheid van gevallen afwerend


admin
24 June 2008, 12:42
Gelezen op: INC-nieuws (http://www.inc-nieuws.com)
24 juni 2008

ENSCHEDE - De nieuwe haargel "Datemagneet" van het merk GOT2BE is in meerderheid van gevallen vrouw afwerend. Date-magneet styling gel bevat namelijk feromonen, een stofje dat aantrekkingskracht uitoefent op vrouwen. Feromonen is een lichaamsap en hormoon dat te vinden is op plekken als oksels, en bij (zwetende) geslachtsdelen. Feromenen hebben een bewezen "aantrekkingskracht" op vrouwen.

De bedenkers van deze gel hebben blijkbaar niet gedacht aan het volgende. Feromonen zitten voor 80% in zweet, dit komt doordat zweetklieren verschillende hormonen aanmaken. Waaronder dus ook Feromonen, vrouwen zijn gewend dat Feromonen dus in zweet zitten. Het kan dus voorkomen dat bij het gebruiken van (te veel) Date-magneet gel kan zorgen voor een tegenovergesteld effect. De vrouw denkt namelijk bij het ruiken van de gel (on)bewust aan zweet of vieze transparantie geuren.

Denk maar eens aan een persoon die net een lange marathon heeft gerend of gelopen. Niet prettig om met zo'n iemand te knuffelen, kussen of te dicht bij elkaar te komen. Dit komt doordat vrouwen en mannen het niet prettig vinden om zweet te ruiken. Date-magneet gel wekt de illusie dat je een tijd niet hebt gedoucht of erg veel transpireert. Ondanks mogelijke extra aantrekkingskracht door de feromonen kan het denken aan zweet dit makkelijk weer ongedaan maken.

Bron: INC-nieuws (http://www.inc-nieuws.com)

Link naar het artikel: http://www.inc-nieuws.com/algemeen/31632.html