PDA

View Full Version : Dakloze verleidt 13 'golddiggers' op datingsite


admin
5 June 2008, 14:58
Gelezen op Telegraaf.nl (http://www.telegraaf.nl):
5 juni 2008

AMSTERDAM - Een Amerikaanse dakloze moet voorkomen voor oplichterij omdat hij zich bij een internet dating service voordeed als miljonair. Dertien geldgeile vrouwen reageerden op zijn advertentie. Ze hielden er geen rijke man aan over, wel een lege bankrekening.

De 50-jarige Paul Krueger gebruikte een laptop om de ontmoetingen te regelen op Millionairematch.com.

Hij stelde zich voor als filmbons op zoek naar investeerders voor een nieuw op te zetten onderneming. Aan een van de dames toonde hij niet-bestaande beursrapporten om zijn zogenaamde succes aan te tonen.

Zo vergaarde hij 100.000 dollar voor zijn nepbedrijf. Het geld vergokte hij.

Vorige week werd de dakloze opgepakt in het casino in Atlantic City.

Bron: Telegraaf.nl (http://www.telegraaf.nl/)

Link naar het artikel:
http://www.telegraaf.nl/buitenland/4165739/_Dakloze_verleidt_13__golddiggers___.html

dirk1958
6 June 2008, 09:10
Ik lees soortgelijke berichten wel eens vaker.
Iemand wilt een eigen bedrijf starten maar dan wel met jouw geld.
Trap hier niet in, iemand die een eigen bedrijf wilt starten gaat met een goed bedrijfsplan naar de bank en als de bank daar brood inziet dan kun je een startkapitaal krijgen en krijg je ook deskundig advies.

Ik had een tijdje geleden contact via de chat met een aardige dame uit Nigeria. Ze wilt naar Nederland komen en een schoonheidssalon beginnen.
Het vreemde is wel dat ik haar eerst 250 euro moet voorschieten voor de vliegreis en ze kan bovendien geen woord Nederlands. Klopt natuurlijk helemaal niks van.

Verder ken ik een aantal mensen die een eigen bedrijf zijn begonnen, maar daarmee gestopt zijn omdat het gewoon niet loopt. Besef dus heel goed waar je aan begint. Je wordt ook regelmatig benaderd door zakenmensen die jou zogenaamd willen helpen. Pas daar ook heel goed mee op.