PDA

View Full Version : Miljonairs hebben coach nodig bij zoeken naar passende vrouw


admin
20 May 2008, 10:42
Gelezen op Metronieuws.nl (http://www.metronieuws.nl):
20 mei 2008

Miljonairs op zoek naar een vrouw moeten oppassen voor vrouwen die uit zijn op hun geld. Relatiebemiddelingsbureau Just2Match begeleidt ze op hun zoektocht.

Miljonairs hebben behoefte aan een coach om vrouwen die uit zijn op hun geld, golddiggers, op afstand te houden. Van de circa 117.400 miljonairs in Nederland is een kwart vrijgezel, een gewilde vrijgezel. Volgens Patricia Kuiper-Vermeer van relatiebemiddelingsbureau Just2Match hebben de rijke mannen behoefte aan een kritische buitenstaander die ze een spiegel voorhoudt, ze staan open voor kritiek en willen zich bewust zijn van onvolkomenheden in gedrag en uiterlijk.
“Miljonairs noemen gebrek aan kritiek uit de directe omgeving als reden voor behoefte aan relatiebemiddeling”, aldus Kuiper-Vermeer. Datingsites en contactadvertenties zouden ze te vrijblijvend vinden, de zoektocht naar een vrouw wordt grondig aangepakt. En Just2Match wil ze daarbij graag helpen.

Een drukke werkweek maakt het voor de vrijgezelle miljonair lastig een leuke partner te vinden. Daarbij komt de omstandigheid dat ze altijd op hun hoede moeten zijn voor dames die vooral zijn geïnteresseerd in hun bankrekening. Bij het bemiddelingsbureau van Kuiper-Vermeer staan alleen hoogopgeleide singles ingeschreven. Een persoonlijk gesprek bij de intake moet ervoor zorgen dat vraag en aanbod op elkaar aansluiten en eventuele golddiggers eruit worden gepikt.
Dus, ben jij een hoogopgeleide, vrijgezelle dame? Schrijf je dan in bij Just2Match en maak kans op een miljonair. Een lieve knappe, betrouwbare miljonair, want je moet het natuurlijk niet om de poen doen.

Bron: Metronieuws.nl (http://www.metronieuws.nl)

Link naar het artikel:
http://www.metronieuws.nl/index.php?actie=nieuws&c=19&id=123272