PDA

View Full Version : Ook vrouwen denken vaak aan seks


admin
18 February 2008, 18:52
Gelezen op Vrouw.telegraaf.nl (http://vrouw.telegraaf.nl/):
18 februari 2008

Ook vrouwen denken vaak aan seks
AMSTERDAM - Er werd altijd gedacht dat alleen de mannen voortdurend aan seks denken. Uit onderzoek is echter gebleken dat vrouwen net zo vaak seksuele fantasieŽn hebben, en dan vooral op de werkvloer.

Het onderzoek werd uitgevoerd door Britse datingsite ĎDating Directí, meer dan duizend vrouwen deden er aan mee. Hieruit bleek dat vrouwen denken 34 keer per werkdag aan seks, dat is dus elke 14 minuten.

Ondeugende fantasieŽn
Bijna de helft van de vrouwen zegt niet tevreden over haar seksleven te zijn, waardoor ze op het werk vaker denkt aan seks. Zeventig procent van de vrouwen heeft elke werkdag in totaal bijna een uur lang ondeugende fantasieŽn, meer dan de helft zegt ook stiekem een oogje op een collega te hebben.

Tijdens seks met haar partner denkt veertig procent van de vrouwen wel eens aan een ander, zeven procent roept wel eens per ongeluk de naam van deze persoon.

Bron: http://vrouw.telegraaf.nl/ (http://vrouw.telegraaf.nl/incoming/3324011/_Ook_vrouwen_denken_vaak_aan_seks__.html)

Link naar het artikel:
http://vrouw.telegraaf.nl/incoming/3324011/_Ook_vrouwen_denken_vaak_aan_seks__.html (http://vrouw.telegraaf.nl/incoming/3324011/_Ook_vrouwen_denken_vaak_aan_seks__.html)

dirk1958
19 February 2008, 19:51
Ik heb in het boekje "Alles over versieren - De beste 101 openingszinnen" van "Robert Castermans" gelezen dat vrouwen net zo veel van seks houden als mannen.
Als het echt klopt dat vrouwen net zo vaak aan seks denken als mannen dan weten ze dat goed verborgen te houden.
Best mogelijk dat vrouwen op het werk over seks praten als er geen mannen in de buurt zijn.
Ik zou dat graag willen controleren door stiekem microfoons en camera's te plaatsen en opnemen op momenten dat er alleen vrouwen zijn.
Als je als man seksistische/dubbelzinnige opmerkingen maakt of schuine moppen verteld waar vrouwen bij zijn kunnen ze je aan klagen wegens ongewenste inimiteiten.

Voor degene die van plan zijn om het boek aan te schaffen geldt: niet goed geld weg.