PDA

View Full Version : Nu.nl: Zekerheid in relatie doet seksleven geen goed


admin
14 November 2007, 14:49
Uitgegeven op Nu.nl: 14 augustus 2006 13:53

LONDEN - De seksuele verlangens van een vrouw nemen sterk af, als ze zich zeker voelt in haar relatie. Dat blijkt uit Duits onderzoek. Als de relatie langer duurt dan vier jaar, wil minder dan de helft van de 30-jarige vrouwen geregeld gemeenschap.

De onderzoekers van de universiteit in Hamburg ondervroegen ruim vijfhonderd mensen over hun relatie. Aan het begin van een relatie wil 60 procent van de 30-jarige vrouwen nog 'vaak', maar na vier jaar was dat minder dan de helft. Na twintig jaar zegt slechts 20 procent dat ze vaak met haar partner naar bed wil, meldde de BBC maandag.

De Duitse onderzoekers constateerden dat het voor mannen helemaal niets uitmaakt of ze pas een week een relatie hebben of al tientallen jaren: ze willen hoe dan ook regelmatig seks. In het onderzoek zei 60 tot 80 procent 'het' vaak te willen doen, onafhankelijk van de duur van hun relatie.

Bron: Nu.nl Lees het hele artikel hier (http://www.nu.nl/news/802196/91/rss/Zekerheid_in_relatie_doet_seksleven_geen_goed.html ).

Petruss
26 November 2007, 19:46
was ik al bang voor! maar gelukkig ben ik niet zo'n braaf mannetje. Een relatie wordt niet snel saai met mij